JOSE JORDAN Afp
IZMIŠLJENA PRIČA

Cristiano Ronaldo nije mogao šutjeti! Portugalac poludio i jednom objavom sve objasnio: ‘Taj čovjek laže‘

‘Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovakav način‘
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2021. 19:21

Glavni urednik uglednog lista France Football, Pascal Ferré otkrio je javnosti kako mu je Ronaldo u jednom razgovoru rekao kako mu je jedini cilj u karijeri umiroviti se s više osvojenih Zlatnih lopti od Lionela Messija.

- To je njegova jedina ambicija, a ja to znam zato što mi je to osobno rekao. Bila je to izjava koja je podigla puno prašine uoči ovogodišnje dodijele nagrade Zlatna lopta, a sada se putem svojeg službenog Instagram profila oglasio i sam Portugalac.

Opovrgnuo je njegovu izjavu Cristiano Ronaldo i poručio kako je Ferré lagao i koristio njegovo ime isključivo za potrebe vlastite promocije.

- Pascal Ferré je lagao, koristio je moje ime kako bi promovirao sebe i list za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovakav način, ne poštuje nekoga tko je oduvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu. I danas je opet lagao, opravdavajući moj izostanak s 'gala' večeri navodnom karantenom koja ne postoji.Uvijek želim čestitati onima koji pobjeđuju, u okviru sportskog duha i fair-playa koji su vodili moju karijeru od početka, nikada nisam bio protiv nikoga. Uvijek pobjeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam, pobjeđujem za sebe i za one koji me vole. Najveća ambicija u karijeri mi je osvajanje nacionalnih i međunarodnih naslova za klubove koje predstavljam kao i za reprezentaciju svoje zemlje. Moja najveća ambicija u karijeri je biti dobar i primjer svima koji jesu ili žele biti profesionalni nogometaši. Najveća ambicija u mojoj karijeri je ostaviti svoje ime zapisano zlatnim slovima u povijesti svjetskog nogometa. Na kraju ću reći da je moj fokus već na sljedećoj utakmici Manchester Uniteda i na svemu što, zajedno sa svojim suigračima i našim navijačima, još možemo postići ove sezone. Ostatak? Ostalo je samo ostalo…

Linker
17. svibanj 2024 18:43