FAYEZ NURELDINE Afp
SVAKA ČAST

Cristiano Ronaldo oduševio navijače najavom produženja karijere. Evo do kada bi mogao igrati nogomet

Portugalac je istaknuo kako će igrati dok ga tijelo bude slušalo, a u njega ulaže puno
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2023. 16:57

Cristiano Ronaldo uživa u Saudijskoj Arabiji. Jasno je to iz brojnih izjava i objava na društvenim mrežama Portugalca koji je pokrenuo lavinu odlazaka velikih nogometnih zvijezda u tu državu.

Postigao je Cristiano Ronaldo 11 golova i upisao pet asistencija u devet utakmica saudijske Por League ove sezone, a ritam igranja mu očigledno odgovara pa bi, na sreću svih svojih navijača, mogao produžiti karijeru. Naime, do sada je on isticao kako će igrati do 2025., ali izgleda kako su se neke stvari promijenile.

- Definitivno ću igrati ovu i sljedeću sezonu, a ako mi tada tijelo kaže kako mogu nastaviti s nogometom, ja ću nastaviti. Kao što sam puno puta istaknuo, vodim brigu oko svojeg tijela i moje tijelo mi pomaže. Trenutno imam 38 godina i osjećam se dovoljno sposobnim da nastavim s igrom te da pomognem svojoj momčadi. Sretan sam, ali bez momčadi i suigrača ovo ne bi bilo moguće - rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice njegovog Al-Nassra i Damaca.

Portugalčeva želja za nastupom na Europskom prvenstvu sljedeće godine je odavno poznata te će se ona, osim u slučaju neke ozljede, ostvariti, a sada je jasno kako bi on želio igrati i na Svjetskom prvenstvo koje će se 2026. odigrati u SAD-u, Meksiku i Kanadi. Tada bi imao 41 godinu, a s obzirom na to da već sada ima nevjerojatna 203 nastupa i 127 golova za reprezentaciju Portugala, s nastupom na sljedećem Mundijalu postavio bi neke rekorde koje bi bilo gotovo nemoguće srušiti.

Linker
04. svibanj 2024 07:25