Miroslav Bičanić (desno)

 Cropix
UTAKMICA ZA PAMĆENJE

Čudesan nastup bivšeg Vatrenog na Kutiji šibica: U 54. godini postao apsolutni junak dana!

Fantastični Bičanić odveo je svoj Pulpit Elkro do trećeg mjesta s tri gola i dvije asistencije
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 28. prosinac 2022. 18:24

PE - OF 5:2 (1:0 - Lalić (5), 2:0 - Bičanić (17), 2:1 - Karabogdan (19), 3:1 - Bičanić (22), 4:1 - Bičanić (25), 5:1 - Bodrušić (37), 5:2 - I. Musa (38).

ZAGREB Dvorana II Doma sportova. Suci: Ante Čuljak i Goran Pečarić.

PULPIT ELKRO: Fišter, Krajač, Bodrušić, Mihaljević, Kovačić, Lalić, Emin, Ilečić, Bičanić.

CB OFF-ON ZGI: Uvodić, A. Musa, Čutura, Maroslavac, Špar, I. Musa, Atijas, Karabogdan, Bošnjak, Pranjić, Blatnjak.



U srijedu smo doznali i osvajače trećih mjesta na ženskom i veteranskom turniru. Bronca kod djevojaka ide u Sloveniju, Pomurske Gorice uspješno su se vratile iz rezultatskog zaostatka i rezultatom 2:1 svladale Staru gardu golovima u drugom dijelu.

Junak dana kod veterana bio je Miroslav Bičanić, čovjek s dva nastupa za A-reprezentaciju Hrvatske. U konkurenciji igrača s 38 i više godina briljirao je 53-godišnjak!

image

Miroslav Bičanić (lijevo)

Cropix

Čudesni Bičanić odveo je svoj Pulpit Elkro do trećeg mjesta s tri gola i dvije asistencije u sudaru s momčadi CB Off-on ZGI. Završilo je 5:2, što znači da Pulpitu ide nagrada od 7000 kuna. Bičanić je zaslužio barem pola tog iznosa...

U finalu veterana igrat će Pelmen ZGnogomet i KMN Meteorplast Vitomarci. Taj se susret igra u četvrtak s početkom u 18.15 sati.

Kod žena su treće mjesto osvojile Pomurske Gorice koje su pobijedile Staru Gardu 2-1 golovima Škvorc i Šnofl. U finalu će, u četvrtak od 17 sati, igrati Micheli Tomić i MC Plus Agram Poliklinika Milivojević.

Linker
21. travanj 2024 20:22