FOTOARENA/DDP USA/PROFIMEDIA Fotoarena/ddp Usa/profimedia
VELIKA NADA

Čudo stiže na Bernabeu! Real na korak do realizacije posla kakav još nikada nije viđen u povijesti nogometa

Mlada zvijezda je na meti Reala, Barcelone i PSG-a, ali Romano tvrdi da je Real praktički već sve dogovorio
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. prosinac 2022. 09:42

Real Madrid je blizu potpisivanja ugovora s napadačem Palmeirasa Endrickom (16), piše novinar Fabrizio Romano na svom Twitteru. Prema njemu, madridski klub dogovara posljednje detalje transfera, kako s klubom tako i s igračem, odnosno njegovim agentima. Real želi potpisati s mladim napadačem što je prije moguće; premda bi on u madrid trebao doći tek za godinu i pol dana, kada napuni 18 godina.

Palmeiras će dobiti oko 60 milijuna eura plus porezi i agencijske naknade. Napominje se da će ukupan iznos transakcije biti oko 72 milijuna eura. Što bi bio daleko najveći iznos u povijesti za klinca od 16 godina.

Ove sezone Endrick je odigrao sedam utakmica u brazilskom prvenstvu, postigao 3 gola i dao 1 asistenciju. Mnogi su uvjereni da će ovaj mladić biti klasa pravog Ronalda, a nije mali broj ni onih koji su očekivao ida će brazilski dragulj biti na popisu reprezentacije u Kataru.

Endrick je na meti Reala, Barcelone i PSG-a, ali Romano tvrdi da je Real praktički već sve dogovorio.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
18. svibanj 2024 08:08