Ashley Cole je opljačkan u svojem domu

 Sportimage/Alamy/Alamy/Profimedia
SUĐENJE ZA PLJAČKU

Cure detalji napada na slavnog nogometaša: ‘Vezali su ga pred ženom i djecom, htjeli su mu i odrezati prst‘

Legendarni engleski nogometaš Ashley Cole bio je žrtva napada i pljačke u svojem domu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2022. 14:39

Legendarni engleski nogometaš Ashley Cole bio je u siječnju 2020. godine žrtva pljačke i proživio veliki strah i neugodnost kada su u njegov dom upala šestorica maskiranih razbojnika. Colea i njegovu obitelj su napadači maltretirali i zastrašivali, a onda pobjegli s velikim plijenom.

Ipak, nisu daleko odmaknuli i ubrzo ih je pokupila policija koja je otkrila cijeli lanac pljačkaša. Osim spomenute šestorice, na sudu je završilo još devet osoba koje se dovode u vezu s pljačkom. Na suđenju su procurili i šokantni detalji događaja.

Ashley Cole i njegova obitelj su proživjeli pravu dramu, a tužitelji su napad na njih okarakterizirali kao iunimno nasilan. Glavni tužitelj Michael Brady je iznio detalje o onome što se događalo u domu slavnog nogometaša.

"Gospodina Colea su vezali ispred žene i djece, a jedan od počinitelja je čak predložio i da mu se odsječe prst. Napadači su bili naoružani, a u njihovim namjerama ih nije zaustavilo ni pristustvo djece", rekao je Brady.

Predvodnik pljačkaša je 34-godišnji Kurtis Dilks, a skupina je optužena da je opljačkala i dom tadašnjeg igrača Tottenhama Toma Huddlestonea kojem su otuđili nakit i razne stvari ukupne vrijednosti oko pola milijuna funti. Svi optuženi su se izjasnili kao nevini.

Linker
15. travanj 2024 13:05