RONALD GORSIC/CROPIX
POSAO PRI KRAJU

Cure detalji: Srebrni Vatreni na korak do novog transfera, u njemu vide nasljednika ikone HR nogometa

O selidbi povremenog hrvatskog reprezentativca raspisali su se i talijanski i ruski mediji
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2021. 21:46

Ruski mediji već se nekoliko dana zabavljaju pregovorima između Lokomotiva iz Moskve i Bayera iz Leverkusena. Dva su poznata kluba, naime, za stol sjela zbog budućnosti Tina Jedvaja koji bi uskoro mogao navući dres momčadi iz ruske prijestolnice.

Čini se kako Rusi u Jedvaju vide nasljednika Vedrana Ćorluke koji je u Lokomotiv stigao još tamo 2012. i boje tog kluba branio sve do ove godine kada je odlučio objesiti kopačke o klin i sreću potražiti u trenerskim vodama.

Kako javlja ruski portal Metaratings, pregovori oko povremenog Vatrenog su napredovali i prema komentaru kojeg je taj mediji dobio od Venture Partnersa, agencije koja zastupa 25-godišnjeg Zagrepčanina, Jedvaj je postigao dogovor s Lokomotivom i sad je još samo preostalo da se klubovi dogovore oko posljednjih detalja.

image
JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Spomenimo kako Jedvaj prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, a o njegovoj budućnosti raspisali su se i Talijani kojima je zanimljiv jer je svojevremeno bio član tamošnje Rome.

I prema saznanjima TuttoMercatoWeb portala, Jedvaj je na korak do Lokomotiva, no Talijani tvrde da su došli i do nekih dodatnih informacija pa tako javljaju da će Rusi za hrvatskog braniča izdvojiti između pet i šest milijuna eura, dok će Tin po sezoni zarađivati 1,7 milijuna.

Linker
19. travanj 2024 22:13