ALESSANDRO BREMEC/LAPRESSE/PROFIMEDIA
NAPAD U ITALIJI

Cure detalji stravičnog incidenta u Milanu. Udarili su ih palicom i koristili mačete: ‘Ima posjekotinu...‘

Bio je u društvu sina i prijatelja kad ih je u ponedjeljak navečer napala skupina domaćih navijača
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 19. rujan 2023. 18:27

Kao što smo ranije pisali, uoči utakmice Lige prvaka između Milana i Newcastlea, navijač Svraka izboden je na ulicama talijanske prijestolnice mode.

Eddie McKay (58) bio je u društvu sina i prijatelja kada ih je u ponedjeljak navečer napala skupina zamaskiranih napadača.

Uboden je dva puta u ruku i jednom u donji dio leđa, a Daily Mail doznaje kako su napadači najprije udarili njegovog sina palicom po glavi, a onda su mačetom isjeckali dres navijača Newcastlea s njegovih leđa. Za Daily Mail se javio Sam Gordon, nećak ozlijeđenog McKaya i podijelio detalje nesreće:

- Moj ujak, rođak i njihov prijatelj vraćali su se u hotel kada se pojavilo osam maskiranih muškaraca koji su ih napali. Moj bratić ima posjekotinu na glavi, a ujak mi je izboden tri puta i trenutno je u bolnici, a njegova je kći na putu za Milano. Srećom sada je bolje. Usprkos ozljedama, i dalje je htio otići na utakmicu navečer, ali to neće biti moguće. Moj ujak je sada u mirovini i samo uživa gledajući Newcastle i biti sa svojom obitelji. Svi smo u šoku i jako uznemireni onim što se dogodilo.

Glasnogovornik Newcastlea rekao je:

- Duboko smo zabrinuti zbog izvješća da je navijač ozbiljno napadnut u Milanu i kontaktiramo lokalne vlasti kako bismo razumjeli okolnosti. Naše su misli s navijačima i njihovom obitelji i nadamo se potpunom i brzom oporavku.

Linker
19. rujan 2023 18:30