George Baldock

 - Afp
VELIKA TRAGEDIJA

Cure prvi detalji šokantne smrti nesretnog reprezentativca: Evo što je pronađeno pored beživotnog tijela

Prema grčkim medijima, Baldockova supruga pokušala je stupiti u kontakt s njim, ali joj se nije javljao
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2024. 08:08

Svijet nogometa u srijedu navečer zadesila je tragedija nakon što je objavljeno da je desni bek Panathinaikosa i grčke reprezentacije George Baldock pronađen mrtav u bazenu u svojem domu u Ateni. Vlasnik kuće pronašao je 31-godišnjaka kako leži u bazenu, ubrzo su stigle i hitne službe, no tijelo je već bilo beživotno i nije bilo spasa.

Prema grčkim medijima, Baldockova supruga pokušala je stupiti u kontakt s njim jer im je kćer imala rođendan, ali joj se nije javljao te je poslala poznanika da provjeri je li sve u redu, a onda je saznala najgore vijesti. Na njegovom tijelu nisu pronađene nikakve ozljede, ali točan uzrok smrti znat će se nakon što se provede obdukcija. Grci javljaju i da je pored njega pronađena boca votke.

Kada se pročulo za smrt nogometaša, odmah su se pojavili šokirani članovi uprave, ali i nekolicina igrača Panathinaikosa. Obitelj je potvrdila tužne vijesti i zamolila medije da poštuju njihovu privatnost.

Baldock je karijeru izgradio u engleskom nogometu, najveći trag ostavio je u Sheffield Unitedu gdje je proveo sedam sezona i upisao preko 200 nastupa, a ljetos je potpisao za grčkog velikana. Svlačionicu je dijelio sa srebrnim Vatrenim, Tinom Jedvajem.

Linker
10. listopad 2024 09:01