VLADO KOS/CROPIX
SuperSportske HNL fantasy

Da je najbolji fantasysta biti lako, fantasysta bi bio svatko...

Sljedeće kolo starta u subotu 25.9., u 17:00, utakmicom Slaven Belupa i Dinama u Koprivnici
Piše: PromoObjavljeno: 23. rujan 2021. 21:37

Naši “fantasysti” nisu bili pretjerano raspoloženi u prošlom, 9. kolu HNL fantasyja,

a pobjedu je odnio “fantasysta” pod nickom ‘Mateo19’. On je složio iznimno jednostavnu momčad koja se sastojala od 10 igrača Šibenika i jednog igrača Rijeke te je tom strategijom skupio 65 bodova što mu je bilo dovoljno za prvo mjesto u poretku prošlog kola. Iz njegove momčadi najistaknutiji igrači su bili ‘kapetan’ Antonio Marin s 13 bodova (u njegovom slučaju 26 b), Domagoj Pavičić s 11 bodova te Marin Jakoliš sa 7 fantasy bodova.

image
SN

Upravo je Antonio Marin bio igrač kola, a bodove je zaslužio postigavši oba pogotka narančastih u dvoboju protiv Lokomotive koji je završio pobjedom Šibenčana od 2-1. Ostali nogometaši koji su briljirali u proteklom kolu bili su Ampem (9 b) i već spomenuti Pavičić, Daku (9 b) i Lončar (8 b), koji su prekinuli lošu seriju Osijeka ludim preokretom protiv Gorice, te Perković (8 b) koji je pogotkom u posljednjoj minuti donio bod Istri u dvoboju protiv Slaven Belupa.

image
SN

Spomenuto 9. kolo, koje se sastojalo od 4 utakmice (derbi Hajduka i Dinama odgođen je za proljeće), bilo je iznimno zahtjevno za naše “fantasyste” jer niti jedna momčad nije sačuvala svoju mrežu netaknutom. Istovremeno, posebno je po tome što nam je ponudilo nove junake poput Dakua, Perkovića i Vinka Petkovića.

Sljedeće, 10. kolo starta u subotu 25.9., u 17:00, i to utakmicom Slaven Belupa i Dinama u Koprivnici. Sigurni smo da ćeš nastaviti slagati strategije i taktike kako bi postao top “fantasysta” te ćeš sastaviti i za ovo kolo svoju SuperSportske fantasy momčad, jer ikonski je pratiti i voljeti HNL!

Linker
26. travanj 2024 08:06