Luka Modrić
 ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
IZABRAO JOSE MOURINHO

‘Dajte mi Messija, Modrića..., i osvajam Ligu prvaka!?‘ Legenda odmah želi u ovu svjetsku megamomčad

Portugalski stručnjak se u razgovoru s Englezima dotaknuo zvijezda među kojima je i kapetan Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 01. listopad 2021. 15:52

Trener talijanske Rome, slavni Jose Mourinho, odgovarao je na pitanja engleskih novinara. Portugalski stručnjak je otvorio brojne teme i pričao o svojem trenutnom angažmanu u talijanskom velikanu, ali i o svojim prošlim poslovima.

Naravno, na red je došao i Chelsea, a pitanje je glasilo kako bi londonski sastav izgledao da je on ostao na klupi i da su mu iz kluba doveli neke od iskusnijih igrača. Mourinha su pitali što bi bilo da su mu doveli, sada skoro besplatne, Messija ili Ronalda koji su već pred kraj svojih karijera.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

'Dajte mi sve te starce. Dajte mi Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Luku Modrića, Didiera Drogbu, Franka Lamparda, Johna Terryja, Sergija Ramosa, Jeromea Boatenga, Danija Alvesa, Manuela Neuera i Andresa Iniestu. Osvojio bih Ligu prvaka, prvenstvo i nagradu za FIFA-inog trenera godine',odmah je ispalio Mourinho, a nije dugo trebao ni čekati odgovor od jedne od prozvanih legendi.

Na Portugalčevu prozivku spremno se odazvao legendarni Drogba koji mu je na Twitteru poručio da je spreman za novu suradnju.

'Izazov prihvaćen! Idemo!', jasan je bio Drogba.

Linker
20. travanj 2024 09:02