Rijeka, 070810.Stadion Kantrida, Prva HNL, 3. kolo seniori, nogometna utakmica Rijeka - Hrvatski Dragovoljac.Na slici: Radomir Djalovic (bijeli - Rijeka)Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimas / CROPIX
RIJEKA JE SVAKODNEVICA

Đalovićevi dojmovi: Koji Gerrard? Landeka je dvostruko bolji igrač od njega!

'Oni naprave dvije šanse, a mi stresemo vratnicu. Osvojio sam bod na Wembleyju i još se usput na licu mjesta uvjerio u ono što ionako znam - Landeka je bolji od Gerrarda!'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2010. 11:24

Utorak na Wembleyju kod Gerrarda, Rooneyja i ekipe, četvrtak i petak na Kantridi, a u subotu kod Istre na Verudi. Zanimljiv tjedan Radomira Đalovića, jednog od crnogorskih Sokolova koji su se iz Londona vratili sa 0:0 remijem kod Capellove Engleske.

- Wembley? Čudo. Najveći stadion na kojem sam ikad igrao, normalno. Pred 70 tisuća ljudi, ultra-moderan kolos... Divota - priča nam Đalović koji je jučer uskočio u svoju riječku realnost, terapiju ozlijeđenog koljena kod fizioterapeuta Grebličkog.

- Ma nemam ja problema s tim. Rijeka i HNL su moja svakodnevica i u tome uživam. A s Crnom Gorom smo napravili velik rezultat. Bez Vučinića i Jovetića, priznajem, mislili smo da ćemo izgubiti. I onda... Oni naprave jedva dvije šanse, a mi pred kraj stresemo vratnicu. Osvojio sam bod na Wembleyju i još se usput na licu mjesta uvjerio u ono što ionako odranije pretpostavljam - da je Landeka dvostruko bolji igrač od Gerrarda!

Slijedi vaša nesuđena Istra...

- Ma nije nesuđena, ali da su prošlog ljeta radili sve moguće i nemoguće da me dovedu, jesu.

“Moguće” i “nemoguće”?

- Npr. triput veća lova nego u Rijeci (dakle, 200-tinjak tisuća eura po sezoni, nap. a.).

Zašto ste ostali s istočne strane Učke?

- Zato što je ovo Rijeka i zato što sam već sve dogovorio na Kantridi, stisnuo ruku i dao riječ. A riječ se ne gazi.

Linker
29. rujan 2024 19:53