BORIS KOVACEV/CROPIX
HIGIJENA ŽIVOTA

Damir Krznar: ‘U Americi su mi rekli: Nećemo te izliječiti, nego ćemo te naučiti kako trebaš živjeti!‘

Trener Dinama u prošlosti je imao određenih zdravstvenih problema, ali sada je sve pod kontrolom...
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 27. svibanj 2021. 11:01

- Problem je bio to što mi je bolest burno krenula. Bio sam deset dana u krevetu, nisam mogao mrdnuti. No, ja sam to u međuvremenu riješio i sad je to pod kontrolom. Moram paziti čime se hranim, no ja sam u svemu vojnik. I u kafiću pijem vodu, čak i kad druge počastim, svi su s pivom i vinom, a ja s vodom. Isto tako i u prehrani. Pati i obitelj jer svi su počeli jesti što i ja, otkrio je Damir Krznar u nedavnom razgovoru za Jutarnji.

- Nije to nekakav bauk, bolest kao sto drugih i zašto bih si uskratio šansu zbog nje, no bio sam u jednom trenutku pomislio, ne daj Bože da zalegnem mjesec dana, neću biti toliko sebičan pa da zbog bolesti držim trenesrsku stolicu... A liječenje u Americi mi je puno pomoglo, ostali smo u kontaktu, šalju mi suplemente, naučili su me kako živjeti da bih bio zdrav. I nije to bilo liječenje, nego higijena života, poručio je tada Krznar.

A u podcastu Supersportske strateg modrih otkrio je i što su ga točno naučili u SAD-u, kako se nositi sa životnim problemima i stresom, kako razmišljati i djelovati... I danas je odličnog zdravlja!

Pogledajte isječak iz podcasta:

Pogledajte cijeli podcast:

Linker
25. travanj 2024 23:11