Uprava Juventusa

 MARCO BERTORELLO Afp
NAJŽEŠĆI NAVIJAČI JUVENUSA

‘Danas plaćamo jer su ta prljava bića iz uprave tretirala naš sveti dres kao objekt bez duše‘

Oglasila se i članica uprave FIFA-e, smatra da je ugled talijanskog nogometa ugrožen, a još nije kraj
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 23. siječanj 2023. 22:21

Evelina Christillin, članica uprave FIFA-e s podrškom UEFA-e i prijateljski bliska obitelji Agnelli, komentirala je kaos u Juventusu za kanal Rai Sport rekavši: "Izvršni odbor će biti već u srijedu u Nyonu i vidjet ćemo kako ćemo se pozabaviti s tom temom. Što se tiče imidža, imidž talijanskog nogometa ponovno je ugrožen."

Na kraju, o mogućim sankcijama od strane UEFA-e protiv Juventusa, dodala je: "Kad bi bilo nekih novih elemenata u odnosu na prijašnje ocjene financijskog fair play-a, stvari bi se mogle promijeniti. Ali u kojem smjeru će to onda ići, to se još ne zna".

Oglasili su se i Juventusovi ultrasi, protiv uprave kluba nakon 15 kaznenih bodova oduzetih "Bianconerima" za slučaj lažiranja kapitalne dobiti: "Krivi smo, plaćamo ovu jadnu upravu". To se može pročitati u vrlo oštrom priopćenju u kojem se izražava zajednički stav Drughija, Naba i Vikinga, glavnih skupina Juveovih najvatrenijih navijača.

image

Juventusovi navijači

ISABELLA BONOTTO Afp

Objava na Facebooku "Curva Sud Juventus" piše: "Ovaj put je gore nego 2006. Tada smo bili stvarno nevini. Danas ne. Danas plaćamo jer su ta prljava bića iz uprave tretirala naš sveti dres kao objekt bez duše. "

"Jedno ostaje neupitno, spokojni pijetet nove uprave, kako tada, tako i danas. Kada je da bi izborila svoj prostor i napravila što više, prihvatila i Serie B, na isti način na koji su danas spremni srušiti dionice da olakšamo izlazak s burze i lakše prodamo naš Juve nekom drugom ‘majstoru‘"

Linker
16. travanj 2024 07:40