Ivan Perišić

 ADRIAN DENNIS Afp
Osvoji Super7 jackpot!

Danas u 20:45 sati kreće novo Super7 kolo! Kako igrati? Saznaj ovdje

Sudjeluj u našoj potpuno novoj igri i osvoji vrijedne nagrade iz našeg fonda.
Piše: PromoObjavljeno: 13. siječanj 2023. 13:06

Super7 je nova igra u kojoj potpuno besplatno možeš posložiti svoj listić sastavljen od 7 unaprijed određenih SuperUtakmica ovog vikenda. Kako odigrati - možeš saznati ovdje!

Među dvobojima koji su uključeni u ovo kolo tu su:

image
SUPER7

Napoli - Juventus

Derbi juga i sjevera između vodećeg Napolija i Juventusa koji je upisao 8 uzastopnih pobjeda. Stara dama se resetirala i igra kako smo je navikli vidjeti. U tih 8 uzastopnih pobjeda nisu primili pogodak, a čak 5 od 8 susreta završilo je njihovom minimalnom pobjedom od 1:0. Domaćin je pak do poraza od Intera u 16. kolu bio posljednja neporažena momčad u ligama Petice, a kako Kvaradona, Zielinski, Osimhen i društvo igraju - jednostavno moraš provjeriti sam!

Man. United - Man. City

U prošlom dvoboju u Premier Ligi, United je teško stradao (6:3) pod navalom Haalanda (hat-trick i 2 asistencije) i Fodena (hat-trick). Ten Haagova momčad penje se na tablici polako, ali sigurno. Njihov prvi adut je Rashford koji je ušao u vrhunsku formu te je redoviti strijelac i asistent u zadnje vrijeme.

Lecce - Milan

Milan još vida rane nakon ispadanja iz Kupa od Jurićevog Torina, a ne vidimo kako ih Lecce može zaustaviti. Očekujemo rapsodiju trojca Leao - Theo Hernandez - Olivier Giroud.

Marseille - Lorient

Tudorova momčad je u nizu od 5 uzastopnih pobjeda u Ligue 1, a uz to dodatno su pojačani dolaskom ukrajinskog reprezentativca Malinovskog koji u svojoj nozi ima pravu raketu. Trenutno je momčad s Azurne obale trećeplasirana u prvenstvu te nastavlja svoj lov prema Lensu i PSG-u. Ne vidimo kako bi ih Lorient u tome mogao zaustaviti.

P.S. Igor Tudor je trener koji je ostvario najbolji ulazak u sezonu u povijesti Marseillea nakon 18. kola.

Tottenham - Arsenal

Nepredvidivi Tottenham protiv konzistentnog Arsenala. Nekako naginjemo da bi u North London derbiju (u kojem najčešće pobjedu nose domaćini), Perišićeva momčad na njegov pogon mogla odnijeti trobod. Ipak, ovaj par je iznimno težak za predviđanje jer su derbiji najčešće posebne utakmice u kojima trenutne okolnosti na tablici i forma imaju najmanji utjecaj.

Roma - Fiorentina

Dvoboj dva vintage kluba Serie A. Roma je na poziciji koja je 3 boda udaljena od Lige prvaka, dok su s druge strane Viole u sigurnoj sredini poretka 8 bodova udaljeni od Rome. Očekujemo utakmicu koja će biti poprilično izjednačena i koju će odlučiti Tammy Abraham pogotkom u posljednjim minutama. Kod ovog para smo kanalizirali našu unutarnju ‘babu Vangu’.

Rennes - PSG

U Ligue 1 nije vijest kad Pariz pobjedi. U Ligue 1 je vijest kad PSG na pobijedi. Ne očekujemo vijesti iz Francuske ovaj vikend, ma koliko god dobro Majer igra u dresu Rennesa.

Svoj listić možeš besplatno složiti do večeras u 20:45, a ukoliko pogodiš točan rezultat svih 7 dvoboja osvajaš Jackpot u iznosu od 31.050 €! Ako i ne pogodiš svih 7, osvajaš bodove u ukupnom poretku te u svakom kolu možeš osvojiti bonus.

Linker
19. travanj 2024 08:47