SAEED KHAN Afp
NE PIŠE MU SE DOBRO

Dani Alves i četvrti put promijenio iskaz? Brazilac priznao seks s djevojkom koja ga optužuje za silovanje

Slavni nogometaš se bori s teškim optužbama da je silovao 23-godišnjakinju u jednom noćnom klubu
Piše: SNObjavljeno: 09. veljača 2023. 13:19

Dani Alves, koji se nalazi u pritvoru zbog optužbi neimenovane djevojke da ju je silovao, još jednom je promijenio svoj iskaz. Bivši igrač Barcelone je ovoga puta priznao da je imao seksualni odnos s djevojkom koja ga optužuje.

Dani Alves je, pišu mediji u Španjoskoj, istražnom sucu priznao da je ‘penetracijom izvršio seksualni čin s djevojkom koja ga optužuje za silovanje u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca 2022. godine‘. Ovo je već četvrti put da Alves mijenja iskaz otkako je pritvoren i to mu nanosi veliku štetu i ide u korist tužitelja.

Alves je do sada tri puta izašao pred istražnog suca i svaki put je negirao spolni odnos s djevojkom koja ga optužuje. Ako se pokaže točnim da je sada sucu priznao sami spolni odnos, njegovi će odvjetnici sigurno promijeniti obranu i tvrditi da je seksualni čin postojao, ali uz suglasnost djevojke.

Alves je najprije policiji rekao kako nikada nije ni vidio tu djevojku, da bi potom istražnom sucu rekao da ju je upoznao u klubu i počastio pićem, ali da nije imao nikakav fizički kontakt s njom. Treći puta je opet promijenio priču i dodao da ju je dodirivao rukama, a sada je navodno priznao i spolni odnos.

Djevojka je još iste večeri policiji prijavila da je silovana, a Alves je ubrzo priveden. Njegova obitelj i supruga su do sada tvrdili kako nema šanse da je bilo ičega između Alvesa i djevojke, no novo priznanje bi moglo promijeniti i njihovu podršku posrnuloj zvijezdi.

Linker
17. svibanj 2024 23:20