MIMMO CARRIERO/IPA-AGENCY.NET/PA IMAGES/PROFIMEDIA Mimmo Carriero/Ipa-agency.net/Pa Images/Profimedia
OSTAJE U PRITVORU

Dani Alves opet promijenio iskaz i sve šokirao: ‘Djevojka je napastovala mene, ja sam žrtva silovanja‘

Ono što slavnom nogometašu nikako ne ide u prilog je njegovo često mijenjanje iskaza
Piše: SNObjavljeno: 21. veljača 2023. 11:21

Sud u Barceloni odbavio je zahtjev Danija Alvesa da se brani sa slobode pa će suđenje za navodno silovanje djevojke u noćnom klubu čekati u pritvoru. Ono što slavnom nogometašu nikako ne ide u prilog je njegovo često mijenjanje iskaza.

Najprije je tvrdio da djevojku ni ne poznaje, pa da ju je upoznao i počastio pićem, onda je dodao kako ju je dodirivao, a četvrti put, prije dva tjedna, priznao da je bilo seksa, ali da je djevojka na to pristala. Sada je i po peti put promijenio iskaz, a ovoga puta napravio je potpuni zaokret.

Katalonski list Ara piše kako je Alves sada poručio kako je on žrtva.

- Slaveni nogometaš sada tvrdi nešto potpuno suprotno prethodnim iskazima koji su bili kontradiktorni. Njegov zadnji iskaz je i najnadrealniji pokušaj njegove obrane do sada. Alves tvrdi kako je do sada lažno svjedočio kako bi zaštitio žrtvu, a dodaje i zašto: ‘Mlada djevojka je napastovala mene. Kad je vidjela da je neću dotaknuti, bacila se na mene, ja sam žrtva seksualnog napada‘ - navode Španjolci.

Na tijelu djevojke su pronađeni ostaci njegove sperme, a El Periodico piše kako je istraga pokazala da se poklapaju uzorci s 23-godišnjakinje i poda wc-a u noćnom klubu Sutton.

Linker
22. travanj 2024 17:07