Dani Alves

 Alfredo Estrella/afp/profimedia
ČEKA PRAVOMOĆNU PRESUDU

Dani Alves skupio novac za jamčevinu i izlazi iz zatvora, sud popustio i pušta ga na slobodu

Spominjalo se da će Neymarova obitelj platiti za puštanje Alvesa, no oni su to demantirali
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2024. 13:18

Dani Alves će danas izaći iz zatvora. Kako piše španjolska Marca, sud u Barceloni pristao je na njegovo privremeno puštanje na slobodu koje je tražio mjesecima, no do sada je njegov zahtjev odbijan zbog straha da bi mogao pobjeći.

Alves je u karijeri zaradio pravo bogatstvo pa je postojala bojazan da će otići u Brazil koji nema ugovor o izručenju sa Španjolskom, no sada je sud popustio. Spominjalo se da će Neymarova obitelj platiti milijun eura za puštanje Alvesa na slobodu, no oni su to demantirali pa nije jasno kako je Brazilac skupio novac za jamčevinu.

Podsjetimo, Alves je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i pol godina zatvora zbog seksualnog napada koji se dogodio u Barceloni krajem 2022. godine. Sada će pravomoćnost te presude čekati na slobodi.

Alves je jedan od najtrofejnijih igrača u povijesti nogometa. U karijeri je igrao u Sao Paolu, Juventusu, Sevilli i Barceloni gdje je ostavio najveći trag. Za Katalonce je odigrao 408 utakmica i osvojio 43 trofeja. Za Brazil je igrao 126 puta.

Linker
11. travanj 2024 23:27