MARTIN MEISSNER Afp
POSEBAN NOGOMETAŠ

Foto: Dani Olmo sredio Vatrene, pa poslao emotivnu poruku! ‘Jedan dio mene će uvijek biti hrvatski...‘

Nakon što je napustio Dinamo Olmo je uvijek isticao kako će mu Hrvatska ostati u srcu
Piše: SNObjavljeno: 29. lipanj 2021. 16:19

Hrvatska nogometna reprezentacija niti u svom četvrtom pokušaju nije upisala pobjedu u nokaut fazi natjecanja na europskim prvenstvima. Ovog puta kobna je bila Španjolska koja je u sudačkoj nadoknadi svladala Vatrene (5:3).

Jedan od glavnih 'krivaca' za ovakav scenarij bio je i bivši nogometaš Dinama Dani Olmo. Nekadašnji dinamovac ušao je u igru u 70. minuti utakmice i s dvije asistencije bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Nakon što je sudac označio kraj utakmice Olmo je proslavio pobjedu sa svojim suigračima, ali i u jednom trenutku došao do sektora gdje su bili hrvatski navijači te ih pozdravio pljeskom.

Nakon što je napustio Dinamo i ostvario veliki transfer u RB Leipzig, Olmo je uvijek isticao kako će mu Hrvatska ostati u srcu. Da je tome tako još jednom je pokazao i posljednjom objavom na svojem Instagram profilu.

- Igrati protiv zemlje u kojoj sam odrastao bio je jedan neopisiv osjećaj. U toj zemlji proveo sam lijep put od 6 godina koje nikad neću zaboraviti i koji me doveo tu gdje sam danas. Jedan dio mene će uvijek biti hrvatski ❤️

Linker
03. svibanj 2024 19:39