Wayne Rooney

 THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
IMA 37 GODINA

‘Deda, jesi li to ti?‘ Pljušte urnebesne reakcije na fotografiju ikone, za neke izgleda neprepoznatljivo

Uz višak kilograma, zamjetna je i sijeda brada, djeluje znatno starije...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. listopad 2022. 11:50

Pamtimo ga kao jednog od najboljih europskih napadača iz vremena dok je nastupao za Manchester United. Sir Alex Ferguson doveo ga je iz Evertona kao tinejdžera, a on je na Old Traffordu ostao 13 godina i svojim brojnim pogocima donosio brojne radosti navijačima Crvenih vragova.

Početkom prošle godine završio je igračku karijeru kao član Derby Countyja te se posvetio trenerskom poslu, nakon što je jedno vrijeme bio i igrač i trener. Riječ je, dakako, o Wayneu Rooneyju, legendi koja je svojim trenutačnim izgledom šokirala navijače.

Rooney je trener DC Uniteda, kluba koji se natječe u američkom MLS-u, te danas djeluje neprepoznatljivo. Već je dugo poznata njegova sklonost ne baš sportskom načinu života.

Još je kao igrač volio ‘zaružiti‘ tu i tamo te se opustiti uz pokoju kap alkohola previše, no čini se da je sad ‘otpustio ručnu‘ te se poprilično zapustio.

Njegove fotografije s odmora u Dubaiju, gdje se slikao s boksačem Amirom Khanom, zaprepastile su engleske ljubitelje nogometa. Uz višak kilograma, zamjetna je i sijeda brada, te Rooney u takvom izdanju djeluje znatno starije od svojih 37 godina...

"Ovo je Rooneyjev djed, a ne Rooney"; "Zašto izgleda kao da ima 60 godina"; "Toliko je ostario, neka mu netko pokaže Cristiana Ronalda"; "Na pravom je putu da postane Djed Božićnjak", samo su neki od komentara s Instagrama.

Linker
21. travanj 2024 19:03