REUTERS
PREKID SURADNJE

DEFINITIVAN KRAJ IGORA TUDORA I SLAVNOG NIZOZEMCA Igrao je za najveće, a sada na 'burzu rada': 'Naravno da sam tužan...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2017. 13:59

Wesley Sneijder je i definitivno napustio Galatasaray kojeg trenira hrvatski strateg Igor Tudor. Još prije nekoliko tjedana je Tudor bio jasan po pitanju budućnosti slavnog Nizozemca i rekordera po broju nastupa za 'Oranje'.

- Naravno da sam tužan. Razočaravajuće je kad morate otići iz kluba na ovakav način. Vjerujem u svoje kvalitete i okrećem novu stranicu, ali još ne znam gdje ću dalje - izjavio je Sneijder za strane medije.

U Turskoj je proveo posljednje četiri godine, stigao je iz Intera 2013. godine, a sljedeća destinacija nije poznata. Iskusni ofenzivac je pokušao objasniti kako je došlo do razlaza s Tudorom.

- Trener je donio tu odluku. Odlučio je da ne želi raditi sa mnom, a kada trener ne želi raditi s tobom, jedino što ti preostaje je potražiti novo rješenje i novi klub - zaključuje Wesley Sneijder koji je inače tijekom karijeri igrao i za Ajax te Real Madrid.

Linker
02. svibanj 2024 20:22