Dejan Lovren je osvojio novi naslov prvaka Rusije

 MATTEO BOTTANELLI Nurphoto Via Afp
TRI KOLA PRIJE KRAJA

Dejan Lovren osvojio novi naslov prvaka Rusije pa poručio: ‘Pokazali smo klasu usprkos problemima‘

Zenit St. Peterburg je osigurao naslov prvaka Rusije tri kola prije kraja prvenstva
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2022. 15:44

Dejan Lovren je postao prvak Rusije sa Zenitom iz St. Peterburga tri kola prije kraja prvenstva. Pred Dinamom iz Moskve imaju devet bodova prednosti i postali su nedostižni zbog boljeg međusobnog omjera.

Zenit je kao domaćin slavio sa 4:1, dok je Dinamo u Moskvi uspio upisati tek remi 1:1. U zadnjem odigranom kolu Dinamo je izgubio 3:2 od Ufe, a Zenit pobijedio Lokomotiv iz Moskve s 3:1 i tako i matematički osigurao naslov prvaka.

Lovrenu, koji je i kapetan Zenita, je ovo drugi naslov prvaka u dvije sezone koliko je u klubu. Hrvatski reprezentativac, koji je sa Zenitom osvojio i dva Superkupa, je ove sezone zbog ozljeda nastupio tek 19 puta, a nakon novog naslova prvaka se oglasio na Instagramu.

"Opet smo prvaci! Uz toliko problema, pokazali smo klasu tijekom cijelog prvenstva. Žao mi je što nisam mogao dati doprinos ekipi u nastavku prvenstva zbog ozljede koja je bila komolicirana. Dajem sve od sebe kako bih se što prije vratio i nastavio s pobjedama. Hvala svima na podršci. Bravo, ekipa", poručio je Lovren.

Linker
25. travanj 2024 13:06