Ousmane Dembele

 PAU BARRENA Afp
‘MA, ŠALIM SE‘

Dembele zahtjevom šokirao suigrače: Nakon početne nevjerice, Barcine zvijezde prasnule u smijeh

Francuski krilni napadač držao je govor, pričao o karijeri u Barci, a onda i iznenadio suigrače
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. srpanj 2022. 14:28

Bio je na rubu odlaska iz kluba zbog svojih problema s disciplinom, odnosno nepoštivanjem pravila ponašanja profesionalnih sportaša. Ousmane Dembele (25) je prilično nepredvidiva osoba, kako na terenu, tako i izvan njega. Međutim, njegove su nogometne kvalitete bile adut zbog kojeg je trener Xavi Hernandez inzistirao na produljenju ugovora s katalonskim velikanom.

Nakon dugih i neizvjesnih pregovora Dembele je nedavno potpisao novi ugovor, ali je neko vrijeme proveo i kao slobodan igrač jer mu je prijašnji ugovor istekao 1. srpnja.

Kako piše Mundo Deportivo, novi igrači se s par riječi moraju obratiti suigračima u svlačionici, a tehnički gledano i Dembele spada među nove.

image

Ousmane Dembele

LLUIS GENE Afp

Francuski krilni napadač u svom je govoru istaknuo da je jako sretan što nastavlja karijeru u Barceloni, s ovom momčadi i trenerom Xavijem, te da je jako predan grupi.

A onda je uslijedio vrhunac; kao dokaz te svoje predanosti, zatražio je kapetansku vrpcu! Barcelona ima jasnu strukturu kapetana, tu su Busquets, Pique, Sergi Roberto i Alba, pa je iznenađenje među nazočnima u prvi trenutak bilo poprilično.

Ipak, Dembele je brzo objasnio da se samo šalio, a ekipa je prasnula u smijeh.

Nedavno su njegovi suigrači također ostali zatečeni, ovaj put istinitom informacijom o Dembeleovom vjenčanju. Francuz se prošlog Božića oženio u tajnosti u Maroku, a mnogi u Barceloni nisu ni znali da ima djevojku...

Linker
24. travanj 2024 22:24