Vlahović i policija

 AFP. INSTAGRAM
PLJAČKA U TORINU

Detalji drame u kojoj je opljačkana zvijezda Srbije! Jedan razbojnik uhićen nakon filmske potjere, nađen i pištolj

Prema prvim informacijama radi se o organiziranoj skupini specijaliziranoj za krađe
Piše: JL.Objavljeno: 07. listopad 2022. 11:40

Srpski reprezentativac i nogometaš Juventusa Dušan Vlahović te njegov suigrač Angel Di Maria sinoć su proživjeli pravu dramu. Kako prenose talijanski mediji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u argentinčev dom.

Prema policijskoj rekonstrukciji, nekoliko razbojnika pokušalo je provaliti u vilu oko 19.30 sati, a uzbunu je digao netko iz privatnog osiguranja koji je na sigurnosnim kamerama vidio da netko pokušava ući u posjed. Navodi se kako je jedan od pljačkaša uhićen na licu mjesta nakon što je pokušao pobjeći automobilom, dok su njegovi suučesnici uspjeli pobjeći praznih ruku.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Prema prvim informacijama radi se o organiziranoj skupini specijaliziranoj za krađe i pljačke po vilama, a susjedstvo u kojemu žive Di Maria i Vlahović poznato je po pljačkama. U listopadu prošle godine opljačkana je vila Paula Dybale dok je Argentinac bio na utakmici, a nekoliko godina ranije Claudio Marchisio i njegova supruga bili su zarobljeni tijekom pljačke njihova doma.

Prema svjedočenju susjeda koji je pronašao pištolj kojeg su pljačkaši bacili dok su bili u bijegu, tijekom večeri čuli su se pucnjevi, a Gazzetta dello Sport navodi da su metke ispalili policajci. Isti tisak također prenosi da su se kriminalci uspjeli popeti preko zida i ući u dvorište vile, ali su pobjegli čim su čuli dolazak osiguranja.

Linker
26. travanj 2024 20:42