DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
NELOGIČNOSTI I LUTANJA

Dinamo je potrošio milijune, a onda odjednom ovisi o igrači u kojeg nitko u klubu nema povjerenja

Dinamo na klupi nema stopera? Odnosno, ima, Milića, koji je tri dana ranije igrao za Dinamo II
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. kolovoz 2021. 07:20

Krznar jest i sportski direktor, ali nikako nije jedini i isključivi kreator sportske politike i donositelj odluka, to svi znamo. A svi uključeni u taj lanac loše su odradili posao.

Dinamo je potrošio milijune na kupovinu ‘pola HNL-a’, a nijedan od tih igrača danas nije ni blizu ozbiljnim ulogama. Od svih silnih igrača odjednom Modri ovise o Moubandjeu, igraču u kojega, zapravo, nitko u klubu nema povjerenja.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Koliko mu ne vjeruju dokazuje činjenica da na lijevom boku igra ‘priučeni’ bek Franjić, ali onda pozovu Moubandjea da gasi požar na poziciji stopera. Jer, Dinamo na klupi nema stopera? Odnosno, ima, Milića, koji je tri dana ranije igrao za Dinamo II u 2. HNL.

Dinamo nema trenutno zamjenu za Ristovskog, nakon što je otišao Stojanović, gdje je nestao Moharrami? Ostala je i rupa iznenadnim odlaskom Gavranovića, tko je, zapravo, zamjena za Petkovića? Čop, Jurić? Gojak, neobjašnjivo, prije Šerifa odigra tek 20 europskih minuta i onda u Tiraspolu dobije ulogu ‘spasitelja’ s klupe. Previše nelogičnosti i lutanja.

Linker
18. travanj 2024 15:13