RONALD GORSIC/CROPIX
NOVA IDEJA

Dinamo smislio kako će privući što više svojih navijača na dva velika derbija, a časte i Torcidu!

Modri klub je pred velike okršaje s Rijekom i Hajdukom posegnuo za još jednom ‘slamkom spasa‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. studeni 2021. 15:42

Znate ono; 'kad neće brdo Muhamedu, onda će Muhamed brdu'... Odnosi se na Dinamove navijače. Ne one s sjevera, BBB su uvijek tu, i doma i na gostovanjima. Odnosi se na one, nazovimo ih 'obične drukere' koji se pojavljuju na zapadnoj tribini. Razočaravajući su posjeti Dinamovim utakmicama, i u HNL-u i u Europi.

Modri klub je pred velike okršaje s Rijekom i Hajdukom posegnuo za još jednom 'slamkom spasa' kako bio doveo što veći broj navijača na tribine. Utakmice s Neverom s Kvarnera i Majstorom s mora ubacio je u 'paket'. Paket ulaznica povoljniji od cijene pojedinačnih ulaznica za obje utakmice.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

Paketi vrijede za tribine sjever dolje i zapad dolje. Dakle, u paketi možete kupiti ulaznice za 90 kuna za tribinu sjever dolje, te za 140 kuna za tribinu zapad dolje. Kad bi to malo u šali preveli, velike derbije Dinama s Rijekom i Hajdukom možete gledati za cijenu 'litre i vode'. Pa valjda momčad koja brani dvostruku krunu i opet je osigurala europsko proljeće vrijedi toliko.

Stilga je i jedna informacija kad se radi o nedjeljnom derbiju s Hajdukom. Dinamo je Splićanima morao osigurati pet posto ulaznica od trenutačnog kapaciteta stadiona bez istočne tribine. Međutim u Maksimiru su se odlučili da u Split pošalju deset posto ulaznica. U brojkama to izgleda 2400 ulaznica za Hajdukove navijače. Budite sigurni da će sve biti razgrabljene te da će južna tribina biti 'u bilom'.

Linker
09. siječanj 2022 20:04