Sergej Jakirović je sudjelovao u tučnjavi nakon utakmice

 SCREENSHOT YOUTUBE
SAVEZ BEZ MILOSTI

Disciplinska komisija podijelila žestoke kazne za tučnjavu u kojoj je sudjelovao i Sergej Jakirović

Stigle su kazne za skandal koji je obilježio susret Leotara i Zrinjskog u Premijer ligi BiH
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2022. 17:02

Veliki skandal obilježio je utakmicu Leotara i Zrinjskog u Premijer ligi BiH koja je prije dva tjedna završila 1:1. Nakon te utakmice došlo je do fizičkog obračuna u kojem su sudjelovali trener Zrinjskog Sergej Jakirović i nekoliko članova domaćeg sastava.

Na internetu su osvanule i snimke tučnjave, a nakon svega je intervenirala i policija. Danas, dva tjedna nakon incidenta, je održana i sjednica Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH koja je podijelila kazne za spomenuti incident.

Sergej Jakirović je kažnjen samo novčanom kaznom. Morat će platiti 1500 KM, dok su članovi stručnog stožera Zrinjskog prošli s manjim novčanim kaznama, ali i suspenzijom. Salatović i Ivančić su tako zaradili kaznu od 500 KM i zabranu od šest mjeseci bavljenja nogometom.

Kažnjen je i kapetan Leotara Đoko Milović koji propušta iduće četiri utakmice i mora platiti 500 KM, a kaznu su zaradili i klubovi. Domaćin Leotar mora platiti četiri tisuće konvertibilnih maraka, dok je Zrinjskom određena kazna od dvije tisuće KM.

Linker
20. travanj 2024 12:15