SAEED KHAN Afp
POVRATAK NA OTOK

Do jučer su u ‘zvijer‘ navijači Barce polagali velike nade, a sada je na rubu potpuno neočekivanog transfera

Vjeruje se kako je Xavi donio odluku da ga neće zadržati na Nou Campu, čiji bi ga otkup ugovora koštao oko 30 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2022. 06:50

Kako stvari trenutačno stoje, Adama Traore vratit će se idućeg mjeseca u redove Wolverhamptona, jer, prema pisanju španjolskih medija Barcelona ipak ne želi otkupiti njegov ugovor. Ipak, neće se pretjerano zadržati u svojem matičnom klubu.

Traore je protekle sezone dres Barcelone obukao po drugi puta u svojoj karijeri i krenuo vrlo dobro, odigrao nekoliko sjajnih utakmica, ali se potom u samoj završnici sezone i nije pretjerano naigrao.

Vjeruje se kako je Xavi u konačnici donio odluku da neće zadržati Traorea na Nou Campu, čiji bi ga otkup ugovora koštao oko 30 milijuna eura, već će ga Katalonci proslijediti na Otok.

Iako bi se trebao vratiti u Wolverhampton, Englezi su uvjereni kako ga klub planira prodati, a prvi u redu za njegove usluge je Leeds United. U Leedsu su za Španjolca spremni platiti oko 25 milijuna eura, te će igrač najvjerovatnije i završiti na Elland Roadu.

Linker
19. travanj 2024 23:00