SLAVI NA NOSILIMA

Dobre vijesti iz Francuske - Lovrenu ništa nije puklo, pauzirat će tek desetak dana

To spada pod lakše ozljede koje zahtijevaju desetak dana mirovanja - javio nam je kasno navečer dr. Jurica Rakić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2012. 14:06

Dejan Lovren neće po dobrom pamiti finale francuskog kupa, ali sinoćnje vijesti iz pariške bolnice mnogo su bolje od prvih informacija s terena. Lovren je s bolnom grimasom iznesen s travnjaka u 17. minuti.

Francuski mediji, pozivajući se na stručni stožer njegova kluba, javljali su o rupturi Ahilove tetive i prognozirali tri mjeseca stanke. No, hrvatski reprezentativac odmah je obavio rendgensko snimanje.

- Nema ozljede kostiju, ništa nije puklo. Kaže da se radi o ozljedi stopala, da ga boli gornji dio, onaj s kojim se puca. Zacijelo je došlo do neke rotacije te uslijed toga istegnuća mekog tkiva. Danas će obaviti još jedan pregled u Lyonu, ako on to potvrdi, neće biti potrebno za dužom stankom. To spada pod lakše ozljede koje zahtijevaju desetak dana mirovanja - javio nam je kasno navečer Jurica Rakić, liječnik reprezentacije, koji je, kao i izbornik Slaven Bilić iščekivao vijesti iz Francuske. Dr. Rakić je i naglasio:

- Vidjevši što Francuzi navode, eksplicitno sam ga upitao boli li ga Ahilova tetiva. Rekao je da ga ne boli, da je u pitanju stopalo.

Dakle, prema prvim nalazima Lovrenu nije upitan EP.

Linker
23. rujan 2024 13:15