Gianluigi Donnarumma
 MARCO BERTORELLO Afp
TEŠKA NOĆ ZA ZVIJEZDU

Dočekan je poput najgoreg neprijatelja! Festival uvreda pogodio i izbornika: ‘Pa mogli ste to preskočiti‘

Navijači na San Siru nisu imali nimalo milosti za svog vratara. Zvižduci, uvrede, negodovanja...
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2021. 08:12

Nakon 37 utakmica bez poraza stao je nevjerojatan niz europskih prvaka. Italija je sinoć poražena (1-2) u polufinalu Lige nacija. Ferran Torres s dva je pogotka dotukao Talijane na San Siru. Lorenzo Pellegrini tek je u 83. nakratko vratio nadu domaćoj momčadi, no bilo je prekasno i Španjolska je u pobjedničkom raspoloženju napustila ovo gostovanje...

A osim prekida talijanskog niza, jedna od najvećih tema je doček kojeg su Talijani pripremili svom vrataru Gianluigiju Donnarummi, pogotovo oni iz Milana u kojem se i igrao ovaj susret.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Mnogi od njih nisu mu još uvijek oprostili što je dres Milana zamijenio onim PSG-a pa je Donnarumma u svom nekadašnjem domu dočekan poput najgoreg neprijatelja. Zvižduci, pogrdni povici, negodovanje koje se pojavljivalo svaki put kad bi dotaknuo loptu... Tešku noć imao je jedan od najboljih vratara svijeta.

"Sigurno mu se to nije svidjelo, kao što se nije svidjelo ni nama", komentirao je nakon utakmice izbornik Azzurra Roberto Mancini.

"Očito je to bila razočaravajuća stvar. Pa igrala je Italija, a ne klubovi. Mogli su to preskočiti za ovu jednu utakmicu. Možda da su to 'sačuvali' za PSG-Milan. Pa Italija bi valjda trebala biti iznad svega", komentirao je iskusni stručnjak na press konferenciji.

image
FRANCK FIFE Afp

Linker
19. travanj 2024 18:36