TOM DUBRAVEC Cropix
TRANSFER NA VIDIKU

Domagoj Vida se želi vratiti u bivši klub, poslao im je poruku preko agenta, ali postoji problem?

Agent i hrvatski reprezentativac u narednim bi danima trebali dobiti odgovor
Piše: SNObjavljeno: 23. siječanj 2023. 12:53

Pogotkom u 82. minuti, Domagoj Vida započeo je preokret svog AEK-a u slavlju kod Ionikosa 2-1. Bio je to prvijenac hrvatskog reprezentativca u dresu grčkog kluba. Ipak, turski mediji javljaju kako bi se stoper rado vratio u staro gnijezdo.

U Bešiktaš se prije dva dana vratio Vincent Aboubakar, a "vatreni" je, navodno, preko svog menadžera poslao poruku potpredsjedniku Bešiktaša Emreu Kocadağu, rekavši kako "još jednom želi osvojiti prvenstvo s njima", te da ne bi imao problema s odlaskom iz atenskog kluba, unatoč činjenica da je ugovorom vezan s njima još godinu i pol dana.

Ipak, do nove suradnje doći će nešto teže jer je predsjednik Ahmet Nur Çebi bio izrazito ljut kada je Vidin menadžer Fifi podnosio žalbu protiv kluba, još dok je on nosio dres Bešiktaša. Iako, Turci navode kako se povratak Aboubakara može navoditi kao i mala šansa da se i Vida vrati u Istanbul. Navode i kako njegov menadžer još nije dobio konkretan odgovor od turskog kluba, a njegova sudbina trebala bi biti jasnija u narednim danima.

Linker
23. travanj 2024 02:53