StoryEditor
 Duje Klaric / CROPIX
NASTAVAK PRIČE

DONOSIMO NOVE DETALJE O VIJESTI KOJA JE POTRESLA REGIJU Preuzima li Zdravko Mamić Široki Brijeg? Evo kakve smo informacije dobili direktno iz kluba

Autor: Miljenko KaračićObjavljeno: 15. listopad 2018. 10:00

Posjet bivšeg Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića treningu nogometaša Širokog Brijega u njihovu modernom kampu na Blatu prošlog četvrtka, razbudio je maštu tamošnjih portala, koji su prenijeli vijest da Mamić od 2019. godine "ulazi" u širokobriješki klub.

Koliko u svemu ima istine pitali smo klupskog direktora Zorana Bubala.

- Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenog u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati - rekao je Bubalo.

Medjugorje, 060618.
Zdravko Mamic za vrijeme presude nalazio se u Medjugorju odakle je iz restorana Villa Regina pratio citanje presude u Osijeku.
Nakon procitane presude odrzao je konferenciju za medije.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX / CROPIX
Zdravko Mamić
 

Sportski direktor kluba Dalibor Šilić još ranije je potvrdio da je Mamić prijatelj kluba, da je predložio Sedloskog za trenera i da je rado viđen gost na klupskim utakmicama.

Sve više od toga u nadležnosti je klupske uprave, koja je iznimno zadovoljna radom Sedloskog i njegovih suradnika i uvjerena je da Široki Brijeg može bolje od sadašnjeg četvrtog mjesta na tablici Premier lige Bosne i Hercegovine.

Linker
17. lipanj 2020 04:32