Srdjan Vrancic / CROPIX
NAJTRAŽENIJA OSOBA U DRŽAVI

'DOŠLI SU S LEĐA, PAO SAM, A ONDA SU ME POČELI UDARATI PO GLAVI' Ogorčeni Bebek za SN otkrio što se dogodilo noćas u Sinju i koje su posljedice napada

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. kolovoz 2019. 22:16

Ivan Bebek je u ponedjeljak bio među najtraženijim osobama u državi: - Ne mogu vjerovati da se takvi stvari događaju u današnje vrijeme, ali one su se već događale i država baš ništa nije poduzela po tom pitanju. Stoga se pitam što je sljedeće?

Potom nam je ispričao što se dogodilo.

- Otišao sam na piće s prijateljima. Kada sam krenuo kući, prišli su mi s leđa i počeli me udarati po glavi. Ne znam koliko ih je bilo... Pao sam, a oni su me nastavili udarati i potom su brzo nestali. Kako sam bio pod šokom, samo sam otišao kući, a ujutro sam nazvao policiju.

Posljedice su, kaže, na glavi vidljive: - Imam velike podljeve ispod oba oka, te iza uha, a imam i ozljede na potiljku, vratu i ramenima.

Javio se i Hrvatski nogometni savez

Hrvatski nogometni savez osudio je napad od strane nekoliko osoba na Ivana Bebeka koji se dogodio u Sinju:

“Nogometni sudac Ivan Bebek verbalno je i fizički napadnut u Sinju, za što je podnio prijavu policiji. Neovisno o motivima napada, Hrvatski nogometni savez osuđuje bilo kakav oblik nasilja te poziva institucije države da identificiraju i procesuiraju počinitelje. HNS će pratiti razvoj slučaja i prema potrebi dodatno reagirati kada bude poznato više detalja, kao i motivi napadača”, stoji u priopćenju HNS-a.

Linker
12. svibanj 2024 08:53