Branislav Jovanović

 FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM
PROŽIVLJAVA PRAVI HOROR

Drama bivšeg kapetana Partizana: Nasilnici tvrde da je njegov stan njihov, izbacili mu stvari i oteli novac?

Branislav Jovanović je sa srpskim medijima podijelio svoju mučnu priču
Piše: SNObjavljeno: 24. veljača 2023. 06:53

Bivši kapetan beogradskog Partizana, a danas igrač RFK Novog Sada, Branislav Jovanović, se našao u velikim problemima. Nekoliko muškaraca mu je upalo u stan i tvrde da je stan zapravo njihov. Jovanović je za Informer podijelio svoje muke koje su tek počele njihovim upadom u stan.

- Ja sam uredno potpisao ugovor, ovjerio ga kod javnog bilježnika i dobio ključ u ruke. Odjednom, točnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27, pojavio se čovjek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nema problema, da ćemo ići na sud pa kome sud odredi stan, njegov je. Na lijep način sam mu objasnio da, ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti - otkrio je Jovanović koji je rekao i da je pokušao dobiti investitora, no nitko se ne javlja na pozive.

Sve ovo teško pada i njegovoj obitelji.

- Bio sam s djetetom kod logopeta prije dva dana, a supruga je otišla do stana da pokupi neke stvari. Ispred su stajali muškarci koji su ju odgurnuli. Ubrzo sam stigao tu s djetetom, a došlo je i do fizičkog obračuna - rekao je Jovanović pa dodao:

- Nisam siledžija poput njih. Htio sam da sve riješimo mirnim putem. Novac sam uplatio investitoru i čist sam kao suza u ovom kaosu! Dijete mi je pretrpjelo šok i mora ići psihologu, supruga je doživjela da ju guraju nasilnici, a ja molim policiju i državu da reagiraju. Moram napomenuti da sam prije no što sam kupio stan pričao sa susjedima i svi su mi rekli da nije kupljen, sa svima sam u odličnim odnosima, čak mi je jedan s trećeg kata namještao vrata. Susjedi su me i obavijestili što se događa, a očito je da su ovi samo čekali trenutak da nisam u stanu da ulete u njega. Nisu mi samo izbacili stvari iz stana, već su mi ukrali i novac iz njega - poručio je Jovanović.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

Pred nama je najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, a u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom donosimo sve o toj utakmici. S kime u napadu trebaju krenuti Čačić i Leko? Je li ovo prava pozornica za debi 16-godišnjeg Vuškovića? Odgovaramo na ta pitanja, ali i na sva ostala oko uzbudljivog 23. kola SuperSport HNL.

Linker
16. travanj 2024 02:39