PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
POTRESNE SCENE

Drama ispred tunela na Marakani! Trener Crvene zvezde teško ozlijeđen, kapetan domaćih spašavao Dance

Potresne scene viđene su na stadionu Rajka Mitića tijekom utakmice Crvena zvezda - Midtjylland
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2021. 07:47

Osoba čiji identiten još nije službeno potvrđen je prebačena u bolnicu nakon što je pogođena od strane navijača. Iako njezin identitet još nije utvrđen, srpski mediji navode kako je riječ o kondicijskom treneru kluba Federicu Pannonciniju. Navodno ima frakturu lubanje i zadržan je na bolničkom liječenju.

Kako je zapravo došlo do incidenta? Navijači Zvezde gađali su suce pred tunelom dok su prolazili, a prema svemu je sudeći deblji kraj izvukao kondicijski trener Crvene zvezde. Posljednje informacije ipak govore kako je Talijan, srećom, prošao bez težih posljedica i kako bi uskoro trebao biti otpušten iz bolnice.

Inače, sama je utakmica završila 1:0 pobjedom Midtjyllanda, a sam kraj susreta bio je prilično kaotičan. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otrčao je u tunel i nije dao izjavu, a igrače gostujućeg sastava je morao zaštititi Milan Borjan da bi ušli neometano u tunel ispod sjeverne tribine.

Na tom potezu mu se kasnije zahvalio kapetan danskog sastava Erik Sviatchenko.

"Mislim da je napravio nešto nevjerojatno, pomogao je igračima koji su se našli u teškoj situaciji. On je gospodin, poslije je došao do svlačionice. rekao da se to događa i da mu je žao zbog situacije. To je pravi kapetan", zaključio je Sviatchenko.

Linker
21. travanj 2024 05:23