REUTERS/Daniel Raunig / REUTERS
ŽIVOTNA DRAMA

DRAMA NA ČIZMI! BIVŠI TALIJANSKI REPREZENTATIVAC I NAPADAČ JUVEA MORA U ZATVOR 'Uništili su mi život! Već četiri godine patim kao pas, a nisam kriv!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2018. 18:21

Bivši nogometni reprezentativac Italije i nogometaš Juventusa, Vicenzo Iaquinta prije nekoliko je godina preko noći nestao s nogometne scene i to nakon što ga je policija optužila za suradnju s mafijom. Kao vođa čitave priče optužen je i njegov otac koji bi mogao dobiti čak 19 godina zatvora.

Talijanski mediji potvrdili su vijest kako je Iaquinta osuđen na dvije godine zbog ilegalnog posjedovanja oružja, ali i zbog navodne suradnje s mafijom zbog čega je osuđen na dvije godine zatvora. Napadač je odlučio i progovoriti o čitavom slučaju za kojeg tvrdi kako mu je uništio život.

- Ovo je sramota, uništili su mi život, a nisam ništa krivo napravio. Patim kao pas već četiri gorine i to ne samo ja već moja čitava obitelj, a nitko nije učinio ništa pogrešno. Moja borba neće prestati. Ja sam osvojio Svjetsko prvenstvo s Italijom. Pravda će doći na vidjelo , poručio je Iaquinta.

Linker
22. svibanj 2024 17:07