Danijel Kukić na turniru Kutija šibica
 NENAD DUGI/CROPIX
BORBA ZA ŽIVOT NAKON POTRESA

Drama sa sretnim krajem! Otac nogometaša koji je teško stradao u Sisku objavio dobru vijest

‘Danijel je uspješno operiran, stabilno je, nalazi se na intenzivnoj njezi i može komunicirati‘.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. prosinac 2020. 19:58

Dobre vijesti za obitelj Kukić došle su iz zagrebačke KB Sestre Milosrdnice.

- Danijel je uspješno operiran, stabilno je, nalazi se na intenzivnoj njezi i može komunicirati. Očekujem da će biti sve u redu. Sad nam je malo lakše, iako smo i dalje u stanju šoka - kazao nam je Dušan Kukić, nekadašnji poznati sudac i šef sudačke organizacije u HNS-u za sina Danijela Kukića, bivšeg nogometaša Segeste i TŠK-a iz Topolovca.

Danijel Kukić nastradao je potresu u Sisku prolazeći gradom, sa zgrade su mu na glavu pali teški komadi, jedan od njih, možda željezna šipka, probila mu je lubanju. Vozilo hitne pomoći prebacilo ga je u zagrebačku bolnicu gdje je operacija prošla, čini se, vrlo dobro. Obitelj je bila u panici, ali s novim vijestima nešto su mirniji.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX

- Ja se držim, ni ja ni supruga nismo ozlijeđeni, ali žena je teški srčani bolesnik pa moram paziti na nju jer sva je izvan sebe. Sad nam je glavna preokupacija da nam sin preživi - govorio je jučer uznemireni 71-godišnji Dušan Kukić, njegov otac.

Danijel Kukić igrao je više od 150 službenih utakmica za Segestu, nosio je njezin dres i u Europi u sezoni 1996/97. u UEFA-inom Intertoto kupu.

- Bio je na poslu, voditelj je salona automobila, sređivao je neke stvari po gradu i dok je išao ulicom dogodio se potres. S jedne zgrade cigle i tko zna što još palo je na njega, ozlijedilo mu glavu - govorio je tata Kukić.

Linker
28. travanj 2024 04:44