ISABELLA BONOTTO Afp
BORBA ZA ŽIVOT

Drama svjetskog prvaka: ‘Teško je kad odlazite iz bolnice bez djeteta i ne znate što će biti do jutra‘

Di Maria je s medijima podijelio teške trenutke koje je proživljavao dok mu je kćer bila u bolnici
Piše: SNObjavljeno: 30. siječanj 2023. 14:53

Angel Di María je nedavno sjajnu karijeru zaokružio naslovom svjetskog prvaka koji je osvojio s Argentinom u Kataru. Karijeru je započeo u Rosariju, a igrao je i za Benficu, Real Madrid, Manchester United, PSG i Juventus za koji i danas nastupa.

Argentinsku zvijezdu život nije mazio, a posebno teške trenutke prolazio je dok je igrao za Real Madrid. Sa suprugom Jorgelinom Cardozo ima dvije kćeri koje su obje imale problema sa zdravljem.

"Osvojili smo Kup Kralja s Real Madridom. Iza mene je bila odlična sezona, a sedam dana kasnije mi se rodila kćerka. Dao sam gol Atleticu i posvetio ga njoj. Sve je bilo komplicirano jer sam ju mogao vidjeti samo dva puta dnevno u bolnici u kojoj je bila", ispričao je za Ole Di Maria kojem se kćerka Mia rodila tri mjeseca prije termina i bila je životno ugrožena:

"Teško je kad noću ideš kući bez svog djeteta. Užasno je bilo odlaziti i ne znati što će se dogoditi idući dan. Nekada smo ujutro došli i više nije bilo djece koja su protekle noći bila tu. Pitali smo što se dogodilo, a oni bi nam rekli da su djeca preminula od virusa ili su jednostavno prestala disati", prisjetio se Argentinac teških dana.

Mia se, srećom, oporavila, a Di Maria je brige imao i zbog njene sestre Pije koja je tijekom Mundijala u Kataru završila u bolnici zbog jako visoke temperature. Argentinac se u jednom trenu i slomio na terenu gdje je nekontrolirano plakao, a sve je srećom završilo dobro pa su obje kćeri s njim na terenu proslavile naslov svjetskog prvaka.

Linker
02. svibanj 2024 20:07