Hamit Altintop (arhiva)

 OZAN KOSE Afp
ŠOKANTNE SCENE

Drama u Istanbulu: Vatrenim oružjem napali zgradu nogometnog saveza, metak zamalo pogodio bivšeg Realovog asa!

Pretpostavlja se da su meta brutalnog napada bili čelnici nogometnog saveza
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2022. 22:33

Šokantne vijesti dolaze iz Turske gdje se dogodio neviđeni napad na tamošnji nogometni savez. U Rivi, kvartu u Istanbulu u kojem se nalazi sjedište Turskog nogometnog saveza, je došlo do pucnjave po zgradi Saveza i to dok je u tijeku bio sastanak Izvršnog odbora.

Fanatik.com prenosi kako je sedam metaka pogodilo zgradu Saveza, a prema prvim informacijama nema ozlijeđenih niti ubijenih. Špekulira se da su meta ovog brutalnog napada bili čelnici Saveza, a meci su fijukali prema njima iz ulice u kojoj se nalazi ulaz u zgradu.

Jedan je mtak navodno fijuknuo pokraj glave ponajboljeg turskog nogometaša u povijesti Hamita Altintopa koji je, nakon bogate igračke karijere u kojoj je igrao za Schalke, Real Madrid, Bayern i Galatasaray, prihvatio posao u Savezu. O incidentu se oglasio i guverner Istanbula Ali Yerlikaya.

"Najoštrije osuđujem oružani napad na zgradu Turskog nogometnog saveza. Pokrenuli smo sveobuhvatnu istragu o ovom napadu", napisao je Yerlikaya na Twitteru.

Ranije ove godine, 16. lipnja, je Turski nogometni savez odabrao Mehmeta Buyukekšija za novog predsjednika. Buyukekši je osvojio nogometnu vlas s 219 glasova.

Linker
02. svibanj 2024 03:47