CHRISTOF STACHE Afp
POGODIO IH DEBAKL

Drama u Münchenu: Igrači Bayerna se zaključali u svlačionicu, zidovi se tresli, zvijezda urlala iz sveg grla

‘Jako me raspiz**** ovakvo ispadanje. Ispali smo, a to je bilo nemoguće‘
Piše: SNObjavljeno: 05. travanj 2023. 16:42

Samo deset dana nakon neočekivane smjene Juliana Nagelsmanna na klupi Bayerna, bavarski velikan doživio je novi šok. Naime, nogometaši Freiburga u utorak su priredili pravu senzaciju izborivši plasman u polufinale njemačkog Kupa nakon što su u četvrtfinalnom ogledu u Münchenu svladali domaćina (2-1).

Izgledalo je kako će susret otići u produžetke, a onda su gosti u drugoj minuti nadoknade dobili kazneni udarac. Pucao je Hofler, a Jamal Musiala igrao rukom. Za suca Harma Osmersa nije bilo dvojbe, pokazao je na bijelu točku i to je bio kraj za Bayernove snove o dvostrukoj kruni ove sezone.

Nakon susreta igrači Bayerna bili su vidno utučeni, a neki od njih i bijesni. Kapetan Thomas Müller je tako optužio Musialu za ispadanje.

- Ispasti golom iz daljine i penalom u zadnjoj minuti nadoknade je gorko. Musiala krivac? Da, nije smio ići na loptu rukom, ne na ovom dijelu terena u završnici utakmice. Ali, pobjeđujemo i gubimo zajedno - rekao je Muller.

image
CHRISTOF STACHE Afp

S druge strane Joshua Kimmich bio je još oštriji u svojim izjavama.

- Jako me raspiz**** ovakvo ispadanje. Ispali smo, a to je bilo nemoguće. Igrači Freiburga nisu uopće imali prilika na ovoj utakmici, šut iz daljine i penal i to je to. Što se nas tiče, pokazujemo premalo strasti i premalo emocija.

Mediji u Njemačkoj također otkrivaju pravu dramu koja se odigrala u svlačionici giganta.

- Cijela momčad Bayerna se nakon debakla zaključala u svlačionicu, a onda je tamo došao i Oliver Kahn. Svi su bili izvan sebe. Davies je pokušao oraspoložiti šokiranog Musialu, a moglo se čuti i Kimmicha kako urla - rekao je Kerry Hau, novinar televizije Sport1.

Linker
04. svibanj 2024 05:28