EAMON AND JAMES CLARKE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Eamon And James Clarke/Pa Images/Profimedia
PRAVA TRAUMA

Drama u obitelji Manchesterove zvijezde! Supruga pobjegla od pljačkaša s dvoje male djece i zaključala se

Tijekom utakmice Brentford - Man. United odvijala se prava drama u domu zvijezde ‘Crvenih vragova‘
Piše: SNObjavljeno: 21. siječanj 2022. 19:24

Riječ je o Victoru Lindelofu, u čiju je kuću provaljeno u trenucima dok su doma bili njegova supruga Maja Milsson i dvije male djece, trogodišnjim Tedom Louijem i niti jednogodišnjim Francisom.

"Tijekom Victorove utakmice u srijedu navečer imali smo provalu u naš dom u Manchesteru. Bila sam sama kod kuće s djecom, ali uspjeli smo se sakriti i zaključati prije nego li su ušli u našu kuću. Ok smo s obzirom na okolnosti, ali očito je to bio jako traumatičan i zastrašujuć trenutak za sve nas. Sada smo doma u Švedskoj i provodimo vrijeme s našim obiteljima", napisala je Maja Nilsson Lindelof na svom Instagram Storyju.

image

Victor i Mana Lindelof

SCREENSHOT: INSTAGRAM

Istovremeno nije navela kakvu su štetu provalnici izazvali, a policija istražuje cijeli slučaj.

Stoper Manchester Uniteda otputovao je s obitelji u Švedsku i neće stoga biti na raspolaganju menadžeru Ralfu Rangnicku za subotnji okršaj protiv West Hama.

Lindelof je drugi slavni nogometaš iz Manchestera koji se našao na udaru provalnika posljednjih tjedana. U proscincu su lopovi provalili u kuću zvijezde Manchester Cityja Joaa Cancela, napali ga pred obitelji i ukrali vrijedan nakit.

"Pričao sam s Victorom i rekao mi je što se dogodilo i da se osjeća da sad mora biti s obitelji. Ne želi nakon traume ostaviti svoju obitelj, što potpuno razumijem jer sam i sam otac dvoje djece", komentirao je menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick.

Iza Lindelofa je nekoliko teških mjeseci. U prosincu su mu dijegnosticirani problemi sa srcem, a potom mu je mlađem sinu tijekom božićnog periosa dijagnosticiran virusni meningitis. Potom je samom nogometašu dijagnosticiran covid na ulasku u novu godinu, a spomenuta provala bila je posljednja u nizu loših vijesti.

Linker
22. travanj 2024 23:49