Dušan Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada se odvila prava drama

 Marco Canoniero/Shutterstock Editorial/Profimedia
PROŽIVJELI PRAVI PAKAO

Drama Vlahovića i Di Marije! Spriječena oružana pljačka u domu argentinske zvijezde: ‘Čula se pucnjava‘

Policija je uspjela uhvatiti jednog razbojnika dok je pokušao pobjeći s mjesta zločina
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2022. 00:09

Srpski reprezentativac i nogometaš Juventusa Dušan Vlahović i njegov suigrač Angel Di Maria proživjeli su pravi pakao. Kako prenose mediji u Italiji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u argentinčev dom.

Odmah se upalio alarm i policija je vrlo brzo stigla na mjesto zločina, a pojedini mediji pišu i kako su se tijekom njihove intervencije korišteno i vatreno oružje. Talijani se pozivaju na svjedoke koji su začuli krikove i pucnjavu.

"Čuli smo urlike i neke zvukove koji su su zvučali kao pucnjava", ispričali su nakon svega svjedoci koji su se u tom trenutku našli u blizini.

Gazzetta dello Sport piše kako je policija zapravo spriječila oružanu pljačku argentinčeve kuće. Navodno je jedan od razbojnika i uhićen u pokušaju bjega, dok se za ostalim članovima bande i dalje traga.

Uhićenog razbojnika su policajci zaustavili u automobilu kojim je pokušao pobjeći s mjesta zločina i uspjeli ga savladati. Šokirani nogometaši još se nisu oglasili o cijelom incidentu.

Linker
22. rujan 2023 20:06