CROPIX
PREVRŠIO SVAKU MJERU

DRSKI ČILEANAC NE ZNA KADA JE DOSTA Cico inzistira na kazni Junioru, u Vinkovce vodi Kneževića!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 05. kolovoz 2016. 18:54

Protest nakon izlaska s travnjaka prilikom zamjene u Tbilisiju fino bi mogao koštati Juniora Fernandesa. Kako saznajemo, Zlatko Kranjčar predložit će klubu kaznu za Čileanca. Za sada samo financijsku, ali očito je Junior na tankom ledu pa ako nastavi s takvim ponašanjem niti suspenzija mu ne gine.

Podsjetimo, Junior Fernandes zamijenjen je u 72. minuti Domagojem Pavičićem. Međutim, njegova reakcija pri izlasku bila je teatralno mahanje prema klupi, a svjedoci tvrde kako je izbjegao pruženu ruku trenera.

Sasvim dovoljno da dio plaće ostavi u klupskoj blagajni. No, to mu je opomena za ubuduće... Očito kod Cice nema nezamjenjivih, ali kada bi ih i bilo Fernandes sigurno ne bi bio u toj kategoriji s obzirom na to što pruža u ovoj sezoni.

Ima i lijepih vijesti, Dinamo već sutra gostuje kod Cibalije gdje bi mogao zaigrati i Bojan Knežević. Naime, Zlatko Kranjčar odlučio je povesti mladog veznjaka na put u Vinkovce gdje će konkurirati za sastav.

Kako će trener ondje odmarati neke igrače zbog derbija na Poljudu koji se igra u srijedu te zbog ozljede Machada, čini se da je mladi Knežević dosta blizu minutaži koju je svojim igrama u prošloj sezoni itekako zaslužio.

Linker
03. svibanj 2024 01:57