NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/Pa Images/Profimedia
JEDAN OD TRI ZA HR TRENERA

Drugi poraz za Slavena Bilića u tri dana! Njegova momčad ponovno posustala u završnici ogleda

Šansu za popravak Bilić će imati protiv drugoplasiranog Norwicha idući vikend
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2022. 19:40

U 13. kolu engleskog Championshipa Blackpool je s 3:1 nadigrao momčad Watforda, priredivši tako drugi poraz u nizu Slavenu Biliću. Ponovno su njegovi izabranici posustali u završnici ogleda, kao i u prošlom kolu protiv Swansea prije samo tri dana.

Domaća ekipa Blackpoola već u 10. minuti povela je preko Garyja Madine, no Imran Louza (29) brzo je vratio stvari na početak. Remi je na semaforu stajao sve do 81. minute, kada je uslijedio show Jerryja Yatesa. Špica Blackpoola u četiri minute (81, 85) pobrinula se za pun plijen momčadi iz donjeg doma drugorazrednog engleskog prvenstva i osudila Watford na drugi poraz u nizu.

Bilić je sjajno startao u Watfordu, s dominantom 4:0 pobjedom na gostovanju kod Stokea, ali već u iduće dvije utakmice naziru se problemi u ekipi s Vicarage Roada. Prošlogodišnji premierligaš trenutno broji 17 bodova u Championshipu i na 12. je mjestu ljestvice, vrlo razočoravajućem za momčad čije ambicije sežu vrhovnim mjestima lige. Blackpool je stigao do četvrte pobjede i s 15 bodova nalazi se na 19. mjestu. Šansu za popravak Bilić ima za točno tjedan dana, kada Watfordu u goste dolazi drugoplasirani Norwich, koji također bilježi pad forme.

Linker
20. travanj 2024 00:33