Armin Hodžić protiv Nizozemske
 ELVIS BARUKCIC
ZMAJEVI U PROBLEMIMA

Džeko već trinaesti dan ima koronu, bivši dinamovac također propušta dvoboj s Talijanima

Mnogo nedaća uoči posljednje ovogodišnje utakmice ima sastav pod vodstvom Dušana Bajevića.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. studeni 2020. 14:16

Kako večeras na Grbavici protiv Talijana, pita se svaki navijač i simpatizer nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Problemi koji su zadesili momčad Dušana Bajevića gomilaju se i na sam dan utakmice koja će označiti njihovu posljednju obvezu u 2020. godini.

Jasno je da će Zmajevi ispasti i vratiti se u Ligu B s obzirom na njihov aktualni položaj na ljestvici i svega dva osvojena boda u pet kola, ali još se uvijek ne zna je li večerašnji dvoboj s Talijanima i posljednja utakmica na klupi za izbornika Bajevića. Podsjetimo, BiH se nije uspjela plasirati na Europsko prvenstvo nakon poraza u polufinalu dodatnih kvalifikacija od Sjeverne Irske u listopadu.

Na Talijane neće najbolji igrač BiH i napadač Rome, Edin Džeko. Jer, i 13. dan nakon prvog pozitivnog testa na koronavirus, Džeko ga i dalje ima. Prvi pozitivan test dobio je 6. studenog, ali današnja koncentracija virusa mu je mala pa će opet biti testiran.

Neće večeras biti ni Seada Kolašinca, Ibrahima Šehića, kao ni bivšeg napadača Dinama, Armina Hodžića. Svi su oni pozitivni na SARS-Cov 2 virus...

Linker
19. travanj 2024 07:55