Gisela Dulko
 GISELA DULKO/INSTAGRAM SCREENSHOT Gisela Dulko/Instagram Screenshot
U SREDIŠTU SKANDALA

Ekspresan razvod bivše zvijezde Reala i lijepe tenisačice: Našla ga u krevetu s najboljom prijateljicom

Fernando Gago i njegova supruga Gisela Dulko raskinuli su brak zbog njegove nevjere
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2021. 10:04

Nekadašnja zvijezda Real Madrida, bivši argentinski nogometaš Fernando Gago našao se u središtu velikog skandala zbog kojeg se ubrzo i rastao od supruge. Bivša tenisačica, a sada i bivša Fernandova supruga Gisela Dulko, je Gaga zatekla u krevetu sa svojom najboljom prijateljicom Veronicom Laffitte.

Čim je vidjela što se dogodilo, Gisela je zatražila razvod braka. Par je u braku proveo 10 godina, a rastali su se za samo 10-ak dana. Inače nisu previše izlazili u javnost i držali su do privatnosti, no ovaj skandal koji je izazvao Gago je ipak procurio među argentinske medije.

Gago, koji je bio jedan od najvećih talenata u generaciji koja je svijetu dala Messija i Aguera, je nogometnu karijeru završio ranije zbog ozljeda. Ipak, u CV-ju ima impresivan popis klubova među kojima su, osim Reala, i Roma, Boca Juniors, Valencija i Velez Sarsfield.

image
Fernando Gago
PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/Ddp Usa/Profimedia

Gisela je pak osvojila četiri WTA titule u singlu i 17 u parovima. Najbolje rangirana je bila 2005. godine kada je bila 26. na svijetu, dok je u parovima u jednom trenu bila broj 1. Par se upoznao prije 12 godina na jednom teniskom turniru u Madridu, a dvije godine kasnije su se i vjenčali.

Imaju troje djece koja sada žive s Giselom u luksuznom naselju Nordelta u predgrađu Buenos Airesa. Nakon skandala i razvoda Gago je ostao u vezi s Veronicom s kojom je prevario suprugu, a ona se okrenula djeci koju je i ispisala iz škole i prebacila u drugu jer je u njihovom društvu nekoliko mama djece koja pohađaju školu u koju su do sada djeca išla pa ih je htjela zaštititi od zlih jezika.

Linker
20. travanj 2024 12:27