DAVID KLEIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA David Klein/zuma Press/profimedia
‘ISTINA ĆE IZAĆI‘

Emotivna ispovijest zvijezde optužene za udaranje žene: ‘Nikada to nisam napravio! Ona je mene gađala...‘

Brazil je izbacio Antonyja iz svoje momčadi kada su nove tvrdnje izašle na vidjelo u ponedjeljak
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 09. rujan 2023. 12:30

Zvijezda Manchester Uniteda Antony tvrdi da se ne boji za svoju budućnost na Old Traffordu unatoč optužbama triju žena da ih je napao. Antonyjeva bivša djevojka Gabriela Cavallin navela je da ju je napao u četiri navrata, a optužile su ga još dvije žene u Brazilu, Rayssa de Freitas i Ingrid Lana. Mladi 23-godišnji krilni igrač je negirao bilo kakvu krivnju.

Brazil je izbacio Antonyja iz svoje momčadi kada su nove tvrdnje izašle na vidjelo u ponedjeljak, ali United još nije ništa poduzeo, te je u tijeku policijska istraga u Manchesteru i Sao Paulu. Prošlog mjeseca United je odlučio da Mason Greenwood više ne može igrati za klub iako je zanijekao optužbe za pokušaj silovanja i napada, a Kraljevsko tužiteljstvo odbacilo je sve optužbe još u veljači.

Greenwood sada obnavlja svoju karijeru u Getafeu, ali Antony – koji je prošle godine ostvario transfer iz Ajaxa vrijedan 100 milijuna eura – nije zabrinut za svoju budućnost i ostaje uvjeren da će biti oslobođen. Dajući uplakan intervju za brazilski TV kanal SBT u petak navečer, rekao je: ‘To je nešto što mi ne pada na pamet.

- Znam istinu i ona će izaći na vidjelo. Znam da me mnogi ‘kolju‘, ali istina uvijek izađe na vidjelo. United je upoznat s istragom.

Međutim, priznao je da mu je teško palo to što ga je Brazil izbacio iz svoje momčadi za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo protiv Bolivije i Perua, dodajući: ‘Bilo je teško, još više zbog jedne stvari za koju sam siguran da nije istina i koja je pokrenula ovu cijelu priču.‘

- Bio sam ovdje s mamom kad sam čuo da neću igrati za Brazil. Nije lako. Radimo na ostvarenju sna, a nositi reprezentativni dres san je s kojim se svakodnevno susrećem.

Antony je govorio protiv obiteljskog nasilja i inzistirao na tome da nikada ne bi povrijedio ženu.

- Ovo nikad ne podržavam - rekao je. ‘To je potpuno pogrešno, sto posto pogrešno. Imam majku, sestru i nikad ne bih želio da im se ovo dogodi.‘

- Sto posto sam siguran da nikad nisam dotaknuo ženu i iznijet ću dokaze. Ljudi će vidjeti istinu. Nikada nisam napadao i neću napadati. Siguran sam da nikada nisam počinio fizičko nasilje.

- Svi koji su bili uz mene od malih nogu, kada nisam imao ništa, znaju moj karakter i koliko sam se znojio da bih došao ovdje. Ono što najviše želim je pokazati ljudima da sam to ja. Želim postići puno toga.

- Imam mnogo ciljeva i snova. Želim pokazati tko sam zapravo. Sanjam o povratku u reprezentaciju i želim pokazati da je Antony nevin u svemu ovome.

Jedna od djevojaka navodi da ju je Antony udario glavom tijekom svađe u hotelu u Manchesteru, te da joj je taj napad izbacio implantat dojke. Također je optužila klub da pokušava zataškati incident, optužba za koju klub kaže da je ‘kategorički lažna‘.

Antony inzistira na tome da je implantat već bio oštećen.

- Situacija sa silikonom dijagnosticirana je 2020. prije nego što sam je upoznao. Već ju je morala promijeniti. Da udarim ženu u prsa? Nikada.

- Ni u jednom trenutku je nisam dotaknuo. Nikada neću nekoga udariti glavom. Bila je u hotelu i poslala mi poruku. Otišao sam u njen hotel i normalno smo ručali zajedno. Ali postojala je jedna stvar koja ju je živcirala, a to je bilo kad sam rekao da moram ići jer sam imao svoje obveze. Posvađali smo se i tada me gađala tanjurima - rekao je Antony.

Linker
04. svibanj 2024 10:27