Cristiano Ronaldo

 OLI SCARFF Afp
OTVORIO JE DUŠU

Emotivni Cristiano Ronaldo progovorio o najtežem trenutku u životu nakon smrti oca! ‘Moj sin i ja smo plakali‘

Portugalska zvijezda obznanila je potresne detalje koji su mu se dogodili posljednjih mjeseci
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. studeni 2022. 09:30

Objavljen je još jedan dio intervjua kojeg je Cristiano Ronaldo dao Piersu Morganu za TalkTV, u kojem je portugalski nogometaš progovorio o smrti novorođenog sina.

- Bio je to vjerojatno najgori trenutak u mom životu od smrti mog oca – kazao je Ronaldo o gubitku sina.

Ronaldova partnerica Georgina Rodriguez bila je trudna s blizancima te je 18. travnja ove godine rodila kćerku Bellu, dok je sin Angél tragično preminuo prilikom poroda.

- Kad imate dijete, očekujete da sve bude normalno, a kad imate problem, onda je teško. Ja i Georgina smo imali teške trenutke. Bilo je jako, jako teško shvatiti što se događa u tom razdoblju mog života. Nogomet ne staje, imali smo mnogo natjecanja. Bio je to vjerojatno najteži trenutak u mom životu – rekao je Ronaldo, a prenosi Daily Mail.

Ronaldov otac preminuo je 2005. godine od bolesti jetre, a njegov i Angélov pepeo nogometaš drži blizu jedno drugom, u kapelici u sklopu svog doma.

image

Cristiano Ronaldo

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Razgovaram s njima cijelo vrijeme, i oni su na mojoj strani. Oni mi pomažu da budem bolji čovjek, bolja osoba, bolji otac. I to je nešto na što sam jako ponosan, poruka koju mi šalju, osobito moj sin.

Priznao je Cristiano kako je plakao sa svojim najstarijim djetetom, Cristianom Juniorom, kojem je u njegovoj sobi rekao da je Ángel preminuo.

Petogodišnji blizanci Eva i Mateo te četvorogodišnja Alana Martina za tragičnu vijest doznali su nakon otprilike tjedan dana. Kad su pitali gdje je beba, Cristiano im je rekao da je otišao na nebo. Nastojao je zadržati Ángela dijelom njihovog života tako što će govoriti da su radili stvari za njega i pritom pokazati prema nebu. Objasnio je da je svojoj djeci rekao istinu i da im neće lagati, što je opisao kao težak proces.

Dodao je kako vjeruje da ga je gubitak novorođenog sina zbližio s djevojkom. Bilo im je teško, ali su shvatili da moraju biti i sretni zbog druge djece, te zbog rođenja Belle.

Kazao je kako nikad nije očekivao da će biti sretan i tužan u istom trenutku, tu je situaciju opisao ‘tako teškom‘, te je priznao da nije znao što da radi, niti je mogao definirati kako se osjećao u trenutku kad su izgubili bebu.

No, istaknuo je kako je šestomjesečna Bella spektakularna, prekrasna curica i da su na nju jako ponosni.

Ranije ovog tjedna objavljen je dio Ronaldovog intervjua s Morganom u kojem je optužio Manchester United što mu nisu vjerovali da je zakasnio na pripreme zbog toga što je bolesna Bella završila u bolnici.

Optužio je klub za izostanak empatije, dok su izvori iz Uniteda za Manchester Evening News u potpunosti odbacili optužbe, tvrdeći kako je Ronaldova obitelj u to vrijeme bila zahvalna zbog načina na koji je klub riješio pitanje njegovog dopusta...

Linker
24. travanj 2024 17:32