PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
LOŠE VIJESTI

Engleski reprezentativac pretrpio stravičnu ozljedu i objavom šokirao navijače: ‘Valjda neće u mirovinu‘

‘Zahvalan sam za svu vašu podršku. Podijelit ću novosti sa svima vama kasnije danas‘
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2023. 14:17

Početak ovogodišnje sezone Premier lige počeo je užasnim vijestima za braniča Aston Ville, Tyrona Mingsa (30). Njegova momčad pretrpjela je veliki 5:1 poraz u uvodnom susretu protiv Newcastlea, ali to nisu bile najgore vijesti za navijače kluba iz Birminghama, zbog činjenice da je njihov vrlo važan stoper i povremeni engleski reprezentativac pretrpio ozljedu križnih ligamenata, zbog koje je njegova sezona u startu bila završena.

Momčad je pod palicom španjolskog stratega Unaija Emeryja preokrenula svoju sreću u prvenstvu i za sada igra fantastičnu sezonu, a trenutno se nalaze na petom mjestu prvenstvene ljestvice. Isto se ne može reći i za Mingsa, sudeći po današnjoj objavi na društvenim mrežama zbog koje je dodatno uznemirio svoje pratitelje i ostavio ih s mnogo neodgovorenih pitanja.

Mings je na Instagram profilu postavio svoju crno-bijelu sliku s porukom: ‘Zahvalan sam za svu vašu podršku. Podijelit ću novosti sa svima vama kasnije danas‘.

image

Tyrone Mings

SCREENSHOT Instagram

Navijači Aston Ville reagirali su na objavu i strahuju za najgore.

‘Ako je ovdje riječ o odlasku u mirovinu... ovo će pogoditi navijače više nego što je Grealishov odlazak‘, rekao je navijač referirajući se na transfer Jacka Grealisha iz Aston Ville u Manchester City za cifru od 100 milijuna funti.

‘Ne vidim kako ovo može biti dobra vijest s tom fotografijom‘, dodao je drugi navijač.

Mings se prvo pridružio Aston Villi na posudbi iz Bournemoutha u siječnju 2019. Odmah je pokazao svoj utjecaj u ekipi, pomogavši im da izbore promociju u Premier ligu nakon što su pobijedili Derby u finalu doigravanja Championshipa.

Posudba je tog ljeta postala trajni transfer pa je od tada Mings nastavio biti ključni dio obrane Aston Ville. U tom razdoblju je upisao 18 nastupa za Englesku.

Linker
05. svibanj 2024 08:43