Tammy Abraham
 INSTAGRAM SCREENSHOT
‘NEĆE SE PONOVITI..‘

Engleski reprezentativci opet krše korona-pravila! Chelseajevom napadaču organizirali tulum iznenađenja!?

Još jedno okupljanje Gordog Albiona očito ne može proći bez sigurnosnih incidenata.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2020. 13:21

Što se to događa s engleskim nogometašima? Ti mladići, kad god se nađu zajedno nakon klupskih obveza naprave neku psinu. Nakon rujanskog okupljanja na kojem su "briljirali" Mason Greenwood i Phil Foden, i to u krevetu hotelske sobe s pokojom islandskom manekenkom, novi incident...

Listopadsko okupljanje Gordog Albiona ostat će u sjeni događanja kojeg su reprezentativci priredili Tammyju Abrahamu. Napadač Chelseaja proslavio je 23. rođendan u svom domu u Londonu uz prisutstvo najmanje dvadeset ljudi, kako je javio tabloid The Sun. Navodno su na tulumu iznenađenja za Abrahama bili i njegovi kolege, kako iz kluba (Ben Chilwell), tako i iz reprezentacije (Jadon Sancho).

Budući da je to bio tulum iznenađenja za kojeg, po automatizmu, Abraham nije znao, on se javno ispričao kazavši da nije mogao utjecati na organizaciju tog događanja. Iako, ostali koji su u tome sudjelovali, morali su znati da su u Engleskoj već neko vrijeme zabranjena okupljanja više od šest ljudi u zatvorenim prostorima.

Abraham je nakon incidenta izjavio:

- Došao sam kući nakon pobjede protiv Crystal Palacea u subotu i tamo zatekao svoju obitelj, prijatelje i neke igrače. Rekli su mi da je svakom na ulazu izmjerena temperatura i da su svi u redu. Ispričavam se zbog ovog događaja, naravno da nam je zdravlje svima na prvom mjestu. Neće se ponoviti - rekao je Abraham.

Linker
03. svibanj 2024 10:50