LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/ddp Usa/profimedia
SELIDBA NA OTOK?

Englezi Juriću nude pravo malo bogatstvo: Hrvat je jedan od glavnih kandidata za novog trenera kultnog kluba

Jurić je talijanskim medijima kazao kako isključivo o plasmanu u Europu ovisi hoće li ostati u Torinu ili će otići
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 12. veljača 2024. 18:04

Ivan Jurić u Torinu će dočekati kraj trogodišnjeg ugovora koji mu istječe na ljeto, ali ostaje za vidjeti hoće li se i nakon toga zadržati u Italiji. Naime, prema pisanju Tuttosporta hrvatski trener je glavni kandidat za klupu West Bromwicha. Trenutno petoplasirana momčad Championshipa Juriću nudi luksuzni ugovor, po sezoni navodno vrijedan dva milijuna funti (oko 2,5 milijuna eura) uz dodatne bonuse.

Jurić, pišu talijanski mediji, ozbiljno razmišlja o ponudi koja mu je stavljena na stol, a istovremeno, i u Torinu ne žele odlazak hrvatskog stručnjaka dočekati nespremni. U igri za novog trenera su izbila tri imena - Gattuso, koji je trenutno u Marseilleu, Palladino iz Monze te Vanoli iz Venecije s kojim su, navodno, već u kontaktu.

image
EMMANUELE MASTRODONATO Nurphoto Via Afp

Jurićev Torino trenutno je desetoplasirana momčad Serie A sa šest bodova manje od Bologne koja drži posljednje mjesto koje vodi u Europu. Nedavno je, govoreći o svojoj budućnosti na klupi, Jurić talijanskim medijima kazao kako isključivo o plasmanu u Europu ovisi hoće li ostati u Torinu ili će otići.

- Ako izborimo u Europu, ostat ću u Torinu, u suprotnom ću otići. Ako ostvarimo ovaj cilj, sjest ćemo i razgovarati o tome, ali ako ga ne ostvarim moja prisutnost ovdje ne čini se razumnom - kazao je Jurić prije nekoliko dana.

Linker
20. travanj 2024 20:48